Opwekkingsnieuws

De HEER voegt dagelijks individuele christenen, moslims, hindoes, atheïsten ed. toe aan ZIJN kerk. Maar ook voegt HIJ evangelisten en kerkleiders toe, en met hen hele gemeenten. Zij maken een bewuste keuze om zich te scharen onder de Bediening van de grootste Profeten van De HEER.

Een paar voorbeelden. Een ervaren pastors echtpaar uit Finland. Een Braziliaanse pastor met gezin, een Koreaanse kerk in de VS. Een groep van 50 pastors in Zambia, met hun leider en de kerkleden. Een aartsbisschop in Pakistan met 26 voorgangers enz. Ook Keniaanse kerken voegen zich bij de Bediening van de grootste Profeet van De HEER. Waarom? De kerk van CHRISTUS wordt in deze laatste dagen voor ZIJN komst gereed gemaakt door de grootste Profeet van De HEER, Elia. Maleachi 4:5-6, Mattheüs 17:11.

UITNODIGING
Als individu en kerk bent u van harte welkom. Hier komt De HEERE op ontzagwekkende wijze ZELF naar beneden, vinden de zieken genezing door het Kostbaar Bloed van JEZUS, ontvangen wij de juiste Lering van CHRISTUS JEZUS en zien wij de vervulling van Mattheüs 24:7.

bekeer.u.nederland@gmail.com
Aartsbisschop Nathanael Banza | 06-15561511
Voorganger Julia Falger | 06-26973098

Leave a Reply

Your email address will not be published.