Het was zondagochtend 31 maart 2024 toen de meest krachtige profeet van de Heer een historische profetie van open hemelen in Venezuela uitsprak (16 keer eerder, zoals ook laatst in India, gebeurde dit!) en ook een geweldige zegen over de kerk. Hij profeteerde dat vanuit de zegeningen we genezingen konden verwachten. Hier kunt u deze profetie met zegen beluisteren.

Wat de hele wereld overweldigde, is dat in een tijdsbestek van nog geen 6 uur Aaron in Kenia voor het eerst van zijn leven op de been was en liep. Dit is ontzagwekkend. Er komt geen gebed of handoplegging bij kijken. Dit zegt ons dat we met een immense zalving te maken hebben. De late heerlijkheid is gekomen en geen mens had kunnen vermoeden hoe indrukwekkend en immens deze zou uitpakken.

Een arts verklaarde, dat de Heer een waar scheppingswonder heeft verricht. Waar er geen bot zat in de voet, zit dat er nu! Op de rontgenfoto is het verschil simpelweg waar te nemen. Wij kunnen ons levendig voorstellen waarom er zoveel artsen tot geloof in Jezus Christus komen. Niemand kan om bewiijzen heen.

Immense golven van vreugde klonken urenlang en overal op de wereld werd dit immense wonder ook op social media gevierd. Dat is de Heer eer geven en voldoen aan de opdracht om het evangelie verder te brengen. 3 april 2024 vond de viering op de foto’s plaats.