Dit zijn belangrijke berichten in de kerk van Christus, en voor de wereld als geheel. Het feit dat dit ongeneeslijke virus nu al jarenlang door het bloed van Jezus wordt verwijderd, is ook in de medische wereld een veelbesproken fenomeen. Het begon allemaal in Kenia, dat de eerste dragers van het Hiv-virus definitief verlost werden en ontslagen werden uit de levenslange medicatie programma’s. In Afrika sterven overigens nog altijd veel mensen aan de gevolgen van het virus vanwege geldgebrek voor de aankoop van de dure medicatie.

Wat bij iedere genezingsgetuigenis geldt, is dat de artsen de beste pcr/dna tests doen en jaarlijks blijven controleren. Het is levensgevaarlijk om met medicatie te stoppen, zoals we in diverse video’s de artsen horen toelichten. We zien bij de getuigenissen dan ook steeds het medisch dossier voor en na de genezing. Deze gezegende mensen hebben 1 overeenkomst: ze zijn allen naar een genezingsdienst van de man van God gegaan, cq ze beluisterde een gebed. Dit is de tijd van het grote herstel.

Zie, Ik zend tot u de profeet Elia, voordat de dag van de HEERE komt, die grote en ontzagwekkende dag. Hij zal het hart van de vaders tot de kinderen terugbrengen, en het hart van de kinderen tot hun vaders, opdat Ik niet zal komen en de aarde met de ban zal slaan. Maleachi 4:5,6.

Hier ziet u een zelf gefilmde getuigenis van artsen en inmiddels genezen personen in Kenia.
Bespreking van de genezing van Janet Jebet Chirchir.
Artsen lichten de genezing van hiv/aids toe op Jezus is HEER Radio.