Begrijpt u? Dit is zo krachtig. Want de God van de Hemel geeft nu instructie aan de kerk, en Hij zegt tegen de kerk Ik weet dat u van Jezus houdt, Ik weet dat u naar de kerk gaat, Ik weet dat u aanbidt, Ik weet dat u in een christelijke familie geboren bent. Hij zegt, maar geen van het voorgaande zal u op die dag redden. Hij zegt dat als die dag
komt, er een maatstaf is, niet door Republiek Tsjechië bepaald, niet bepaald door de Europese Unie, nee. Niet bepaald door de Verenigde Naties Veiligheidsraad, niet bepaald door de Wereldbank – de IMF, nee. Niet bepaald door de overheid van de Republiek Tsjechië maar de maatstaf op die dag is door God bepaald, wat betekent dat wij aan die
voorwaarde moeten voldoen, wij moeten aan die voorwaarde gehoorzamen. Daarom ben ik gekomen. Het wordt zo genoemd, in de Bijbel wordt het genoemd: de kerk doen ontwaken. De kerk wakker maken.

Leave a Reply