De Heer zal er geen begrip voor hebben: “Oooh wij wonen in Europa”. Nee. Nee. Als in: “Heer, ik woonde in Spanje, in Finland, U moet er begrip voor hebben.” Nee. Ik heb de heerlijkheid gezien waarmee de kerk zich zou moeten kleden. Daarom, toen ik gisteren kwam sprak ik op de toppen van mijn longen, non-stop. Dit is een zaak van leven en dood.
Er is geen tijd voor “zaai een zaad, of wat. Laat ons wat geld inzamelen; de man van God komt. Dus laten we vooraf geld inzamelen.” Dat is iets anders. Ik heb het over het binnengaan van de kerk in de eeuwigheid van God. Dat vraagt werk. Dus na die droom gaf ik de profetie van het bloedvergieten dat u nu ziet in Syrië, op het Tahrir plein in Egypte,
helemaal naar Libië, naar Syrië, Jemen, Irak. Het eerste gedeelte van die profetie. Maar het tweede deel van de profetie is nog niet vervuld, zei ik “Ik heb de kerk voor de troon van God zien verschijnen.” De woorden van mijn tong zullen vervuld worden. De kerk zal spoedig moeten verschijnen. Dus de tweede profetie is nog niet vervuld.

Leave a Reply