Op die geweldige 16 maart 2024 in de avond na de eerste Opwekkings- Genezingsdienst in Nakuru, Kenia, en nadat zij die dat wilden gedoopt werden door totale onderdompeling in water, vroeg de net gedoopte 17-jarige Ashley tijdens het avondeten daar in het hotel plotseling aan haar voorganger Annette of zij haar rechteroog wilde dichthouden. Rechts kon Ashley namelijk nog iets van schaduwen zien, maar links helemaal niets.

Plotseling draaide ze met haar hoofd omhoog, in de richting de lampen in het plafond. Het was een overweldigend moment voor alle aanwezige deelnemers, een Bijbels moment. We hebben de nodige tests gedaan en de Heere Jezus uitgebreid gedankt voor Zijn liefde en herstel. Ashley was vol verwachting naar Kenia gekomen, en wat een immense gunst bewees de Heer haar! In de dagen na haar genezing zagen we hoe ze steeds beter ging zien, en ze keek voor het eerst van haar leven op haar mobieltje!

Op 16 maart had Ashley de medicus gezien die vooraf aan de genezingsdienst een interview met Ashley hield en de tests deed om haar blindheid vast te stellen. Wij danken de Heere tot in alle eeuwigheid!

Tijdens de genezingsdienst op 17.03.2024 werd Ashley’s genezing op Live TV gevierd.