ANNE VAN SCLOLIOSE GENEZEN
GROOTS GENEZINGSWONDER IN FINLAND
TIJDENS DE ONLINE GENEZINGSDIENST OP 03.02.2021
Naam: Anne Selen
Ziekte: Scoliose sinds geboorte, gebroken knieën, gebroken schouder

Plaats: Helsinki, Finland

DE DIENST
Anne ontving van een kennis een Facebook-link naar de Dienst.
Nooit eerder had ze gekeken, ze wist niet eens dat het een Genezingsdienst was!
AANDOENING
De gebroken knieën en schouder zijn het gevolg van een val-ongeluk. In de schouder had ze geen gevoel. Sinds geboorte heeft ze sclerose (weefselverharding). Anne had steeds veel pijn. Ze liep met een looprek of krukken.
GENEZING
Toen de Twee Grootste Profeten van De HEER de Genezing uitspraken over alle ziekten onder de zon, in de Machtige Naam van JEZUS, had Anne het gevoel alsof er warme olie in haar lichaam gegoten werd. De Genezingsverklaring reisde van Nairobi helemaal naar Helsinki, 7000 km verderop! Anne voelde een aanraking in haar schouder. Daarop werd de pijn eerst heviger en daarna verdween deze plotseling uit haar hele lichaam!
Nu kan Anne zelfstandig lopen, zonder enige hulp. Ze kan zelfs springen en naar voren buigen. De vreselijke pijn in haar lichaam is compleet verdwenen. Ze sliep heerlijk zonder enige pijn. Het is totaal ongelooflijk wat er gebeurd is zegt ze. Een echt wonder van GOD is haar overkomen! Ze kan zelfs haar hoofd draaien, haar handen opheffen en de armen alle kanten uit laten gaan. Haar schouders draaien.
Anne & Finland verheerlijken de Eeuwige Naam van JEZUS en danken de Grootste Profeten van De HEER zo zeer voor de Genezingsverklaring en bevrijding van pijn. Anne wil deze kerk nu bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.