ONTZAGWEKKEND WONDER IN DE VS

Naam: Meredith Keltner
Plaats: Pennsylvania – VS
Leeftijd: 27
Aandoening: 4 schoten in het hoofd, 4 schoten elders in het lichaam & door een auto overreden.

Op 12 juni 2020 werd Meredith beschoten en overreden, en achtergelaten op de weg. Na ca. 1/2 uur werd ze gevonden en naar de Intensive Care overgebracht. Haar moeder is een lid van de Bediening van bekering en heiligheid in de Verenigde Staten. In grote paniek liet ze deze verschrikkelijke toestand weten aan de voorganger.

De krachtige profeet van God hield op dat moment een wereldwijde online Dienst. De voorganger heeft toen meerdere berichten met verzoek om gebed verstuurd. Toen in de prediking een pauze werd ingelast kwam de schokkende situatie de krachtige profeet van de Heer onder ogen. Hij verklaarde dat het goed was, en liet de volgende dag een bericht uitgaan: Hoe is het nu met uw dochter? ‘Zoals de boodschap van gisteren zei, hebben de meest krachtige profeten van de Heer de situatie overgenomen en verklaard: HET IS GOED.’

Toen dit bericht aankwam ontwaakte Meredith direct uit het coma. En binnen twee maanden onderging zij een machtig, medisch onmogelijk herstel. Het bloed van Jezus was die Intensive Care kamer binnengekomen en heeft op machtige wijze herstel gebracht!

Gewoonlijk wanneer iemand met 1 kogel geraakt wordt dan sterft de persoon. Met vier kogels door het hoofd heeft Meredith geen hersenbeschadiging of iets overgehouden. Haar ingewanden waren ook kapot geschoten, maar Meredith is weer helemaal gezond. De verbrijzelde rechter enkel is weer helemaal uit zichzelf hersteld. Jezus is Heer!

Dit zijn waarlijk de dagen van Elia. Hij die het herstel zou komen brengen,
voor de grote en ontzagwekkende dag van de opname van de heiligen – Maleachi 4:5-6.

Leave a Reply