GROOTS GENEZINGSNIEUWS IN NEDERLAND

GETUIGENIS VAN DE MOEDER
Naam: Riley-Mae
Plaats: Almere
Leeftijd: 3 maanden

Aandoening: Cyste op de eierstok

Hallelujah, alle eer en glorie aan de Heer!
Op 21 november 2020 werd door God’s genade mijn geliefde dochter Riley-Mae geboren.

VOOR GENEZING
In de 7e maand van mijn zwangerschap ontdekten de artsen een cyste op de rechtereileider van mijn dochter in mijn baarmoeder. Sindsdien heb ik verschillende onderzoeken ondergaan. Eerst bezocht ik het Flevoziekenhuis en later het AMC in Amsterdam. Ook na de geboorte van mijn dochter bleven de artsen onderzoeken doen en maakten ze echo’s. Vanaf het begin heb ik mijn dochter in de machtige en vaardige handen van de Heer gelegd. De cyste bleef en de artsen vertelden mij dat het op deze manier toch op een operatie uit zou draaien voor mij dochter.

HET ELEKTRISCHE MOMENT
Toen kwam de historische dag van 3 februari 2021. Die avond zat ik thuis gekluisterd aan het beeldscherm bij de wereldwijde online Genezingsdienst. Toen krachtige profeet van de Heer de genezende zalving uitsprak had ik mijn kleine meisje bij mij op schoot genomen en legde mijn hand op haar buik, totdat de uitsptaak van de Heer afgelopen was.

NA GENEZING
16 februari 2021 ging ik terug naar het ziekenhuis met mijn dochter Riley-May. De arts onderzocht haar weer. Tot schrik van de arts was de cyste helemaal verdwenen. Vol verbijstering vroeg hij nog eens of dit waar zou kunnen zijn, dat de cyste helemaal verdwenen is. Alle eer en glorie aan de God van Elia!

Ik kan mijn dankbaarheid niet uitdrukken in woorden. Als gezin weten wij door de genezing van onze eigen dochter: alleen de Heer is de God van wonderen en Hij deelt Zijn Heerlijkheid met niemand. Wij zullen de ene Stem blijven volgen die de eenzamen en zieken overal ter wereld geneest en die de volken gereed maakt voor de komst van de Messias. Dank U Jezus, dank U Geest van God, dank U Vader!

Leave a Reply