…weet u: Ik sta voor De HEER, de twee Profeten staan voor De HEER, maar u kunt GOD niet weerstaan. De Arend HIJ kwam vandaag, HIJ stond, HIJ kwam midden in de lucht, en HIJ stond voor Mij, en HIJ gaf Mij dit begrip en deze openbaring, om aan u over te brengen. Dus, die Wolk die u ziet is GOD de Arend, de enorme Arend. De grote Arend waar Ezechiël over spreekt. Dit is heel schokkend. En u weet heel goed dat in het boek Exodus 19:4 HIJ zegt: ‘U hebt zelf gezien wat Ik met de Egyptenaren gedaan heb en hoe Ik u op arendsvleugels gedragen en u bij Mij gebracht heb.’ Dat is de ENE die u naar Kisumu hebt zien komen, waarvan wij bang waren dat HIJ het meer zou wegvagen. Wij waren er bang voor dat met ZIJN kracht HIJ het meer zou wegduwen en de stad platleggen, en iedereen verpletteren, toen HIJ nu richting de tent joeg.  

Leave a Reply