‘In het tweede gesprek wat de Heer vandaag twee maal met Mij had, gaat over de kerk van Christus in Zuid-Afrika. En dit geldt natuurlijk voor het hele lichaam van Christus, wereldwijd. Maar Hij bracht Mij naar deze kerk in Zuid-Afrika. Zijn aanbaden, Ik kon zien dat zij daar aan het aanbidden waren. En dan treft het oordeel die plek. Het oordeel van de Heer treft de kerk in Zuid-Afrika. Want Ik kan zien dat deze Bediening veel kantoren heeft gebouwd, prefab, ze hebben geld ergens vandaan. Dus zij bouwen vele kantoren. In de kerk, Ik zie het kantoor van de voorganger daar open, en sommige zijn nog pre-fab, want ze zijn bezig met de bouw. Zij bouwen aan een hele grote campus. Maar dan is er daar seksuele onzedelijkheid daar. Want Ik zie dat ze een vrouw die bij die kantoren werkt. Ze leunt bij een railing. Er is een railing buiten de kantoren. Eén van de kantoren van de voorgangers. En zij leunt daar, maar het is te zien dat zij letterlijk niet goed gekleed is. Ze gaat letterlijk naakt gekleed. En dus, Ik zie enorm oordeel van de Heer, dat nu over die kerk komt, de kerk van Christus in Zuid-Afrika. Dus, dit is niet exclusief voor Zuid-Afrika, want dit is de staat van de kerk, wereldwijd nu. 

Leave a Reply