‘Amen. Gezegende mensen, De HERE JEHOVA heeft deze afgelopen nacht met Mij gesproken. Dat is wat Ik met u wilde delen, waarover De HERE JEHOVA over heeft gesproken deze afgelopen nacht. En deze afgelopen nacht heeft De HEERE, de HEER de Allerhoogste, de Eeuwige KONING, HIJ heeft met Mij gesproken over het huidige doorgaande oordeel van De HEER dat plaatsvindt op het aardoppervlak. En Ik zie ernstige besmetting komen, heel, heel ernstige besmetting van de Coronaziekte komen. En Ik zie vele mensen besmet. Bijna overal. Dus Ik zie ernstige besmetting komen. En dus het wordt vreselijk, want Ik zie dat bijna iedereen besmet is. Dus, nog eens: De HERE JEHOVA sprak deze afgelopen nacht met Mij. En toen nog een keer, minder dan een uur geleden, toen Ik in slaap viel en HIJ Mij ernstige besmetting van het Coronavirus liet zien. Het was alsof bijna iedereen besmet is.

Leave a Reply