´Wel, gezegende mensen vandaag is maandag, de 24 februari. En het is nu 17:25, Oost-Afrikaanse tijd. En ik weet dat sommigen van u andere tijdzones hebben, maar dit is 17:26 Oost-Afrikaanse tijd, maandag. Op de maandag van 24 februari, het jaar 2020. En de HEER heeft op een heel, heel diepgaande wijze gesproken. En Ik wil met u deze gesprekken delen op dit moment, zodat u zult begrijpen wat er naar de aarde komt. Nummer 1, De HEER heeft gesproken over de gebeurtenissen die deze aarde totaal zullen veranderen, zoals u het al ziet ontvouwen in het nieuws en verschillende delen in de wereld: China en u ziet het ook gebeuren aan Italië, Zuid-Korea en de rest. Nu, nummer 1, de HEER heeft gesproken over een plaag. HIJ nam Mij mee in deze droom, en in de droom liet HIJ Mij het stof zien. En toen Ik dus het stof nam en Ik strooide het stof naar HEM toe, toen kwam het stof terug en vestigde zich. Ik strooide het stof richting de hemel en het kwam terug en vestigde zich als verschillende hopen, kleine hopen hier en daar. Maar het kwam terug, deze grijsachtige stof die ik voor De HEER strooide, zoals HIJ Mij gebood. En toen ik het stof strooide werd deze aarde, de aarde, de wereld waarin u vandaag bent, getroffen, werd getroffen met een enorme plaag, de meest vreeswekkende plaag die Ik ooit gezien heb. Het bevreesde Mij ook, Ik vreesde dit. Het beangstigde Mij ook erg, bij wat Ik met de aarde deed. 

Leave a Reply