´Het is heel erg verbazingwekkend, dat de Heer met Mij sprak, deze afgelopen nacht, over deze immense genezing. Het verwijderen van het virus wat Hiv-aids veroorzaakt, van deze prachtige, prachtige vrouw, Helen. En neem de leeftijd in overweging, 81 jaar oud. De Heer bereidde Mij voor, deze afgelopen nacht, weet u, Wij vertrekken vandaag naar Lima, Peru. En wat een machtige manier om te vertrekken naar Lima Peru, dat de Heer Mij in de nacht voorbereidde. Ik zag grote vieringen, en Hij liet het Mij zien en zei: Zie, ze gaan het vieren. Herinnert U het zich toen Ik u naar Central Park bracht, en U naar hen toeging? Toen is dit gebeurd. De hele vertelling, van deze genezing. En toen daarna, toen de uitslagen gegeven werden door de senior adjunct-directeur Medische Diensten, dr. Toromo Kochei. Toen hoorde Ik het, en Hij toonde Mij nogal wat mannen en vrouwen, en toen: ´Baanbrekend nieuws, baanbrekend nieuws, Jezus van Nazareth heeft hiv-aids genezen. De Heere Jezus van Nazareth heeft hiv-aids genezen!´ En het hele land, in het hele land Kenia sprongen mensen hun huizen uit, uit hun kiosken, uit hun winkels. Ze zeiden ´Jezus heeft hiv-aids genezen. Baanbrekend nieuws! Jezus van Nazareth heeft genezing gebracht´. Het was iets krachtigs om te zien, in deze droom deze afgelopen nacht, toen de Heer Mij dit geval toonde, die genezen werd toen de Heer Mij zond naar Central Park, Nairobi.

Leave a Reply