‘Wel, Gezegende mensen De HEER heeft met Mij gesproken over een Bijeenkomst waar Ik heen ga. En bij die Bijeenkomst zei de Stem van De HEER: ‘En De GOD van Elia zal met ZIJN twee Profeten zijn’. En dus toen Ik van boven af naar de Bijeenkomst keek besefte Ik dat de Wolk van GOD over de Bijeenkomst kwam. De dikke donkere Wolk kwam over de Bijeenkomst. De dikke donkere Wolk daalde neer, naar de Bijeenkomst. En HIJ zei bij Stem: ‘En De GOD van Elia zal met ZIJN twee Profeten zijn’. En toen, toen Ik het naging, van bovenaf waar De HEER Mij boven de aarde had opgetild zag Ik dat de dikke donkere Wolk over die Bijeenkomst kwam. Ik weet niet of dit Central Park is. Er zal een groot Bezoek zijn, wat komt. Want de enige Bijeenkomst die voor ons ligt is Central Park, die in de tweede week van oktober komt.

Maar nog eens De HEER heeft met Mij gesproken over het machtige grootste Bezoek van GOD De VADER, De HERE GOD van Israël, De MACHTIGE van Israël, De GEZEGENDE van Israël. En HIJ komt de kerk bezoeken. Er is een bijeenkomst waarheen HIJ ZIJN twee meest ontzagwekkende zendt. En de dikke donkere Wolk komt, daalt neer richting ZIJN Dienaren, precies waar Zij voorgaan. En dat ziet er voor Mij meer uit als Central Park. En de Stem zei ‘En De GOD van Elia zal met ZIJN twee grootste Profeten zijn’. Toen zag Ik de Wolk van GOD daar neerdalen. Dus, dit is een geweldige tijd waarop de kerk de weg moet bereiden voor de verheerlijkte komst van De MESSIAS. Om heilig te zijn, om de seksuele onzedelijkheid te stoppen, de seksuele zonden, de begeerte, de abortussen, de naakte kleding, strakke jurken, strakke rokken, strakke broeken die wij in de kerk in Amerika zien, en wereldwijd. Deze gestoorde kleding, de gekte die wij in de kerk zien. Onzedelijkheid, de zorgeloosheid, valse profeten, valse profetieën, valse apostelen, en dit alles wat wij in de kerk zien. Het drama wat wij nu in de kerk zien.

De HEER vraagt om reiniging, opdat u terug zult keren naar rechtvaardigheid en heiligheid. Opdat De HEILIGE GEEST u zal helpen om heilig te zijn en de stralende Bruid te zijn. De MESSIAS komt. Dank u’

Leave a Reply