‘Wel, gezegende mensen, De HEERE JEHOVA heeft met Mij gesproken, en De HEER in een heel immens gesprek heeft HIJ Mij gevraagd om oordeel te brengen, om het oordeel van De HEER te brengen over de volken der aarde. En na dit oordeel van De HEER over de volken der aarde te hebben uitgesproken, dan zie Ik een historische hongersnood, een historische droogte die Ik nooit eerder heb gezien, die waarschijnlijk nooit eerder de aarde bezocht heeft, de volken der aarde getroffen heeft. Dus er is een heel schokkende historische droogte die naar de aarde komt en historische hongersnood. Deze is zo historisch. Ik zie het land, Ik zie het land van de aarde helemaal droog, niet eens één blad. Dus dit wordt een schokkende historische hongersnood en Ik zie geen mensen. Dus deze gaat een wissel trekken op mensen.

Leave a Reply