Zeer uitgebreide samenvatting, letterlijke vertaling

´Amen. Wel, De HEER heeft met Mij gesproken, geliefde mensen. Ik wil drie gesprekken delen wat De HEER met Mij heeft gehad, drie gesprekken. En, Ik wil met het eerste gesprek beginnen waar De HEERE JEHOVA Mij de vijgenboom liet zien, die voor Israël staat. Nog eens, Ik wil beginnen met een gesprek waar De HEER Mij een vijgenboom toont. En wij weten allemaal dat de vijgenboom symbool staat voor Israël. En deze vijgenboom was heel groen, heel krachtig, heel prachtige boom, heel machtige boom. En de boom was overladen met vruchten. De boom, de vijgenboom overladen met vijgen, de vijgenvrucht. Veel vruchten, een heel gewas. En toen raakte De HEER Mijn rechterhand aan, en toen werd de hand langer. En Hij schudde aan de boom en een heel gewas, het was zo krachtig om te zien, viel in zijn geheel van de boom. Er vond daar een grote oogst plaats. Dus, De HEER heeft Mij de vijgenboom getoond, en wij weten allen dat die boom staat voor Israël.

Leave a Reply