02.07.2020 – Escalatie van het Coronavirus

‘Wel, gezegende mensen, De HEERE JEHOVA sprak gisternacht met Mij. Ik wil deze heel belangrijke communicatie met u delen van De HEER de Almachtige, binnenin de Hemel. Gisteravond was er een heel lang gesprek, een uitgebreid gesprek dat De HEERE JEHOVA met Mij had. Helemaal tot in de ochtend vandaag. En HIJ liet Mij zien, en HIJ sprak continu bij Stem met Mij. Totdat Ik wakker werd. En HIJ sprak over het Coronavirus. Het Coronavirus, het Coronavirus. De pandemie van het Coronavirus. En HIJ liet Mij veel Coronavirus zien dat veel mensen besmet. En toen op een bepaald moment begon HIJ Mij mensen te laten zien die neervielen. Mensen storten letterlijk in, in de straten.  En dus, dat betekent dat het erger gaat worden. Het gaat erger worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.